logo

Contactinformatie

Vendelier 57D, 3905 PC Veenendaal

Tel: 030 - 6355250
E-mail: info@szpluimvee.nl

 
 

Zoeken

Onderzoek pensioenfonds VLEP

26-10-2023

Deze week krijgen medewerkers in de pluimveeverwerkende industrie een e-mail of een brief van het pensioenfonds VLEP. Medewerkers worden gevraagd deel te nemen aan het risicopreferentie onderzoek van het pensioenfonds. Dit is een terugkerend onderzoek om van deelnemers te vernemen hoe het pensioen belegd dient te worden. Deze informatie gebruikt het bestuur van VLEP voor het beleggingsbeleid in het nieuwe pensioenstelsel. Het VLEP hoopt van zoveel mogelijk medewerkers een reactie te ontvangen.  Om die reden heeft het VLEP een oproep om deel te nemen aan het onderzoek in meerdere talen. Willen jullie deze informatie onder jullie medewerkers verspreiden?

Nederlands


Maak kans op een cadeaubon van € 25!

Jij bouwt pensioen op bij VLEP. Daarvoor houdt VLEP iedere maand een stukje salaris in. Ook je werkgever betaalt mee aan jouw pensioen. VLEP belegt het geld om jouw pensioen te laten groeien. Beleggen levert meer geld op dan sparen. Maar het brengt ook risico’s met zich mee.

Hoeveel risico mag VLEP nemen met uw pensioen?

Doe mee aan het onderzoek en maak kans op een cadeaubon van € 25! Je krijgt een mail of brief van VLEP waarin jouw unieke code staat om mee te kunnen doen aan het onderzoek.

 

Deze informatie is hier ook in het Turks, Roemeens, Bulgaars, Pools en Arabisch te vinden.